PUUR21 is in verkoop!

Schrijf u snel in op uw favoriete woning van PUUR21.

Bekijk het woningaanbod →

 

PUUR21 is in verkoop. We zijn dan ook trots te kunnen melden, dat wij een groot deel van de 77 woningen hebben kunnen toewijzen. Inmiddels vinden er veel gesprekken plaats bij de makelaar. Een spannende periode, want de geïnteresseerden hebben legio aan optiemogelijkheden waaruit zij kunnen kiezen om hun woning helemaal eigen te maken.

 

Wilt u ook wonen in één van de prachtige woningen in PUUR21? Het is nog mogelijk om u in te schrijven voor de reservelijst. Wie weet is uw droomwoning zelfs nog vrij en kunt u binnenkort het gesprek aangaan bij de makelaar.

 

Handig: Lees goed de verkoopprocedure door zodat u niets mist.

 

Let op: Wegens COVID-19 vergen de (online) gesprekken meer tijd van de makelaar. Wees er dus snel bij als u zich wilt inschrijven op een woning en neem direct contact op met de makelaar over de meest actuele stand van zaken. We hopen op uw begrip voor de situatie.

 

Bekijk het woningaanbod →

Stads- en Tuinwoningen van PUUR21

Wat is PUUR21?

PUUR21 is een prachtig gebied waar 77 grondgebonden woningen gebouwd gaan worden op een droomlocatie: Noorderhaven in Zutphen, direct aan de uiterwaarden en de IJssel. Vanuit uw woning staat u zo in het weidse rivierenlandschap, waar alle ruimte is om te wandelen, hardlopen, picknicken, dwalen, spelen, banjeren, ontdekken en door de verrekijker te turen. Het is pure vrijheid, die men hier proeft.

 

PUUR21 bestaat uit 23 Stadswoningen, 33 Tuinwoningen en 21 IJsselwoningen, met een vanaf prijs tussen de € 345.000,- en €385.000,-.

 

Benieuwd naar de verschillende woningtypes van PUUR21? Neem dan eens een kijkje op de website van PUUR21 voor meer informatie.